Reacties

Heeft mijn persoonlijke aanpak u geholpen?

Ik zou het erg waarderen als u een reactie kunt achterlaten.

Alvast bedankt.

 

 

There are 9 comments

 1. Anita 1 jaar ago

  Anita (35 jaar)

  Jarenlang heb ik met darmklachten gelopen. Na vele onderzoeken in het ziekenhuis werd de diagnose PDS (prikkelbare darmsyndroom) gesteld. Maar mijn darmklachten konden niet verholpen worden. Na een aantal bezoeken aan Mirjam, heb ik samen met Mirjam mijn voedingspatroon dusdanig kunnen aanpassen dat ik op dit moment bijna klachtenvrij ben! Mijn kwaliteit van leven is een stuk verbeterd.

 2. Jacolien 1 jaar ago

  Jacolien (42)

  Ik wilde je nog even laten weten dat ik de begeleiding erg prettig vond. Je hebt mij echt geleerd anders naar voeding te kijken. Ik eet nu veel gebalanceerder en gezonder en de overtollige kilo’s zijn eraf.

 3. Miranda (49) 1 jaar ago

  Stapje voor stapje probeer ik o.a.door anders te gaan eten mijn reuma-activiteit te verminderen en mijn reuma medicatie omlaag te krijgen. Ik ben bij jou gekomen omdat je ook gespecialiseerd bent in de darmen. Met jouw hulp ben ik van mijn candida-overgroei afgekomen en nu ben ik met tips van jou bezig mijn lekkende darm te helen en mijn eiwitinname te optimaliseren teneinde mijn immuunsysteem te versterken. Bezoeken aan jou ervaar ik altijd als heel prettig en zinvol omdat je op een hele vriendelijke en geïnteresseerde manier het gesprek met me aangaat en vervolgens efficiëente adviezen geeft. Voorlopig blijf ik dus bij je komen !

 4. Linda 1 jaar ago

  Mijn klachten betroffen met name maag- en darmklachten en schildkliergerelateerde klachten. Ik ben blij met de begeleiding van Mirjam, omdat ze kijkt naar het voedings- en leefpatroon dat bij je past zonder je hierbij iets door de strot te willen duwen. Ze adviseert niet alleen op het gebied van voeding (heerlijke glutenvrije recepten!) maar ook van supplementen die hierop een goede aanvulling kunnen vormen. Ze neemt de tijd en toont begrip, ook op momenten dat het even wat minder gaat. Ze zet in overleg een stappenplan uit om problemen 1 voor 1 aan te pakken en leert je daarbij het herstelproces de tijd te geven. Ik vind haar een heel prettige gesprekspartner.

 5. Marion 1 jaar ago

  Na ernstige hormonale ontregeling door schildklier problemen en daarbij door de bomen het bos niet meer zien qua voedingsvoorschriften, kwam ik bij Mirjam terecht. Wat ben ik blij met je hulp! Goed luisterend naar alles wat gezegd wordt en dan een plan wat bij mij past. Voor alle vragen en ideeen is ruimte waardoor ik een andere eetstijl kan vinden die past bij mij. Fijne recepten om op weg te helpen zodat ik meteen en eenvoudig kon beginnen. Maar ook de goede en fijne gewoontes die behouden konden blijven waardoor het leefbaar was.
  En steeds een luisterend oor voor alles wat speelt en daardoor ook invloed kan hebben ( onregelmatige werktijden, stress etc) Je weet me positief te stimuleren en ik ben dan ook erg blij met je steun en begeleiding! Ik voel me veel beter. En die kilo’s eraf zijn natuurlijk de kers op de taart 😉

 6. Renate 1 jaar ago

  Ik liep al een hele tijd met maagklachten, pijn en misselijkheid. Uitgebreid onderzoek bij de huisarts resulteerden alleen maar in het voorschrijven van maagzuurremmers. Omdat ik deze niet wilde blijven slikken en zelf al een beetje mijn voeding aan het veranderen was ben ik hulp gaan zoeken bij Mirjam.
  Na een uitgebreide intake, een goed en ook heel prettig gesprek en een paar voedingssupplementen voel ik me weer prima.
  Omdat Mirjam heel duidelijk kan vertellen wat je het beste kan eten (en waarom) viel het mij heel erg mee iets anders, maar nog steeds heel lekker en genoeg te eten.
  Mijn maagklachten verdwenen al na een paar dagen, ik voel me weer fit en vrolijk en ben een paar kilo afgevallen.
  Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en Mirjam erg dankbaar voor haar hulp!

 7. Trudy 1 jaar ago

  Sinds lange tijd, ik spreek over 8 jaar, ben ik een zeer tevreden client van Mirjam.
  Toen ik 8 jaar geleden bij haar kwam had ik serieuze problemen met mijn dikke darm. Dit uitte zich door ontstekingen die gepaard gingen met fikse bloedingen,ook haaruitval, oververmoeidheid kwamen met deze ziekte veelvuldig voor. De ontstekingen werden bestreden met ontstekingsremmers, Prednison gerelateerde medicijnen. Dit nam niet weg dat de ontstekingen terug bleven komen.
  Mirjam stelde voor om mijn ontlasting en bloed te laten onderzoeken o.a. op vitamine tekorten en ook op intoleranties voor bepaalde stoffen die in voeding voorkomen. Na onderzoek van een laboratorium werd er een lactose en gluten intolerantie vastgesteld en ook de vitamine en mineralen huishouding was ondermaats.
  Na een dieet zonder gluten en lactose kwam er verandering in het ontstekingspatroon. En met speciale darmbacterieen toegevoegd d.m.v. druppels, kan ik spreken van een zodanige algehele verbetering die zich nu na die 8 jaar nog steeds manifesteert.
  Rest mij nog te zeggen, dat het voedingspatroon per mens kan verschillen en dat het zeer de moeite waard is om dat te laten onderzoeken. En ik heb in Mirjam een hele serieuze en zorgvuldige ortomoleculaire dietiste gevonden. Het is, zoals ik weleens met een grapje heb gezegd, mijn redding geweest.
  Een zeer tevreden client,
  G.M.Wittebrood.

 8. Femke 1 jaar ago

  Met vermoeidheidsklachten naar Mirjam gegaan. Zij liet mij vertellen hoe mijn eetpatroon was.
  Mirjam luistert goed en oordeelt niet waardoor je je zeer op je gemak voelt. Samen besproken wij een eventuele oplossing en kreeg ik recepten opgestuurd waar ik direct mee aan de slag kon.

  Mirjam had het vermoeden dat ik teveel koolhydraten at. Door mijn eetpatroon aan te passen, raakte ik heel snel van mijn klachten af! Had ik dit geweten dan was ik eerder naar haar toegegaan.

  Ik ben erg blij met haar hulp.

 9. Wieneke 7 maanden ago

  Mirjam is een deskundige en empathische dietiste. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en geeft vervolgens bruikbare adviezen. Ze kijkt naar alle aspecten in je leven die wellicht meespelen in je hulpvraag. En ze denkt hierin mee. Ze kijkt waar ze je kan helpen met een bepaalde mindset, recepten, onderzoek, supplementen, etc. Ze moedigt je op een prettige manier aan, veroordeelt niet als het even wat minder gaat, en is oprecht blij met de vorderingen die je maakt. Heel hartelijk bedankt Mirjam, voor jouw ondersteuning. Ik sta nu veel lichter en gezonder in het leven. Letterlijk en figuurlijk!

Leave your thought