Hoe gezond is uw bedrijf?

Hoe gezond is uw bedrijf?

Gezondheid is een onderwerp waaraan binnen een bedrijf vaak onvoldoende aandacht wordt besteed. Dat is jammer, want een goede gezondheid van uw medewerkers is belangrijk. Allereerst uiteraard omdat dit gerelateerd is aan het ziekteverzuim. Daarnaast is een goede gezondheid de basis voor een goede prestatie en een prettige sfeer. Iemand die fit en vitaal is, zal voor uw bedrijf een prettige medewerker zijn.

Diëtistenpraktijk Mirjam Brouwer biedt u de mogelijkheid om in een leuk en gevarieerd programma met uw bedrijf/afdeling op een ontspannen manier aandacht te besteden aan gezondheid. Het programma bestaat uit: een groepsvoorlichting gezonde voeding van 1 uur, 1 uur groepsgewijs bewegen onder leiding van een personal coach. Daarnaast is er de mogelijkheid om gezamenlijk te genieten van een (gezonde) lunch. Uiteraard is het programma verder aan te passen aan uw wensen. Een combinatie met de presentatie van uw omzetcijfers of een vergadering is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een bovenstaand programma, dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen, zodat we uw wensen kunnen doorspreken.

Met vriendelijke groeten,

Mirjam Brouwer

Tel: 06-43418963
E-mail: info@dietistenpraktijk.eu

Ga verder naar ‘Sportvoedingsadvies’. 

Diëtiste Limmen Diëtiste Castricum