Sportvoedingsadvies

Sportvoedingsadvies
Wil jij werken aan je persoonlijke doelstelling, bijvoorbeeld een sportprestatie neerzetten (de halve marathon lopen, een MTB-tocht fietsen) je lichaamssamenstelling veranderen (minder vetmassa en/of meer spiermassa), je conditie verbeteren, je fitter voelen, of gewoon een verantwoord persoonlijk voedingsadvies? Maak dan nu een afspraak!

Wat kun je verwachten?
Allereerst kijk ik naar de vorm van training en of deze aansluit bij jouw lichamelijke constitutie. Ook maak ik een analyse van je lichaamssamenstelling betreffende gewicht, vetmassa en spiermassa. In samenwerking met een personal trainer kan naar wens een persoonlijk trainingsadvies worden gegeven. Tevens wordt een individueel voedingsadvies opgesteld, met zo nodig adviezen voor het gebruik van aanvullende supplementen.

Het resultaat?
Het behalen van je persoonlijke doelstelling! Dat willen we toch allemaal?

Opleidingen
In 2013 heb ik de opleiding sportvasten-coach bij de EHF academy afgerond. Daarnaast heb ik “praktijkgerichte cursus specifiek voor de sportbehandelaar, het gebruik van voeding en supplementen in de sport” bij Natura Foundation gevolgd.

In 2014 heb ik de opleiding Intergraal Personal Trainer bij de EHF academy afgerond. Dit is een zeer specifieke opleiding waarbij de individuele stofwisselingseigenschappen van de sporter als uitgangspunt dienen. Trainingsprogramma’s moeten integreren met voeding-, suppletie- en lifestylecoaching. Wat voor de ene persoon werkt kan namelijk voor de andere nauwelijks tot resultaat of zelfs tot een negatief effect leiden. Uiteraard is het ook belangrijk wat je persoonlijke doelstelling is.

Ga verder naar ‘Sportvasten’.