Vergoeding en tarieven

Vergoeding en tarieven

Consult
Het eerste consult duurt 60 minuten. Daarnaast wordt er 30 minuten uitwerktijd voor het persoonlijke voedingsadvies berekend. Een vervolgconsult duurt gemiddeld 30-45 minuten. Het aantal consulten is afhankelijk van het klachtenverloop, de wensen en het resultaat.

Vergoeding
Het consult wordt vergoed door uw ziektekostenverzekering. Standaard worden de eerste drie uur vergoed vanuit uw basisverzekering. Daarnaast kunnen er eventueel meerdere uren worden vergoed uit  uw aanvullende verzekering.
Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering onder ‘dieetadvisering’.

Betaling
Indien het consult wordt vergoed door uw ziektekostenverzekering declareer ik de consulten rechtsreeks bij de ziektekostenverzekering. Ik heb met alle ziektekostenverzekeringen een contract.

Afspraken

Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur (1 werkdag) van te voren geannuleerd of verzet worden. Tijdens weekenddagen (zaterdag en zondag) kan niet worden geannuleerd.

Mocht u verhinderd zijn en niet tijdig hebben geannuleerd of de afspraak hebben verzet, dan bent u de kosten van het consult of de behandeling verschuldigd. Daartoe zult u een rekening ontvangen.

Ga verder naar ‘Hoe gezond is uw bedrijf?’

Orthomoleculair diëtiste LimmenDiëtiste Castricum